Om oss

Terapia Institutet är en privat klinik i Enskede, södra Stockholm, inte långt ifrån Globen. Vi består av en grupp av privatpraktiserande psykoanalytiker, samtalsterapeuter och kroppsterapeuter med mångårig erfarenhet och utbildning inom sina respektive områden. De flesta söker oss privat eller kommer via sin arbetsgivare.

Förutom allmän samtalsterapi är våra expertområden specifika besvär som stress, ångest, oro, flygfobi, scenskräck, stamning, fobier, hypokondri eller hälsoångest. Vi har också lång erfarenhet av klienter med psykosomatiska besvär vilket handlar om det psykiska & fysiska samspel som påverkar vår kropp och mående.

Vid vår första kontakt gör vi ofta ett bedömningssamtal där du får fylla i olika formulär för att vi ska kunna bedöma dina besvär och vilken behandling eller terapiform som är lämplig för dig. För närvarande är våra priser 900 kr för allmän samtalsterapi. I vissa fall kan man ha rätt till reducerad kostnad. När det gäller våra expertområden så hittar du priser under respektive beskrivning.

Varmt välkommen

Tom Johansson
verksamhetsansvarig på Terapia institutet

Vi finns representerat i Stockholm och Skåne

Terapia Institutet Stockholm – Du hittar oss på handelsvägen 24 i Gamla Enskede. Tunnelbana Sandsborg (se karta).
E-mail: info@terapiainstitutet.se

Mottagning Stockholm
Handelshuset i Gamla Enskede
Handelsvägen 24
122 32 Enskede
T-bana: Sandsborg
Telefon 08-649 15 00

Mottagning Malmö
Sturup flygplats, Sturup Airport Hotel
Bramstorpsvägen 25
230 32 Malmö-Sturup
Hållplats: Sturups flygplats
Kontaktuppgifter enligt ovan.

Kontakta oss för information om kurser och individuell terapi. Vi håller kurser på företag och inom offentlig sektor i hela landet.